Ivo Kryl

Majitel
ikryl@nstech.cz
+420 777 581 895

Odbornost a zkušenosti

Ivo Kryl narozený v roce 1969 se celoživotně věnuje vývoji a aplikaci nových výrobních technologií a jejich uplatnění do špičkových výrobků v oblasti letecké techniky. V jeho dosavadních profesních aktivitách lze sledovat výraznou linku počinů na poli vývoje a výroby kompozitních leteckých konstrukcí, strategického rozvoje pohonných jednotek pro speciální bezpilotní létající prostředky a rovněž nezanedbatelnou společenskou činnost v oblasti sportovního a akrobatického letectví.

Ivo je spoluzakladatelem New Space Technologies a spolutvůrcem celkové vývojové a obchodní strategie firmy.  Dlouhodobě se podílí na rozvoji a realizaci vize společnosti a je aktivním leaderem při hledání a implementaci nových směrů a technologických výzev, které přináší dnešní doba.

Používáme soubory cookies a podobné technologie, abychom umožnili služby a funkčnost našeho webu a pochopili vaši komunikaci s našimi službami. Kliknutím na Přijmout souhlasíte s použitím takovýchto technologií za účelem marketingu a analytiky.