Mladá společnost se zkušeným týmem odborníků

Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející konstrukční kancelář, kterou tvoří ucelený a stále se rozšiřující tým schopných a zkušených techniků s erudicí v designu, ergonomii, konstrukci, výpočtech, analýzách a zkouškách. Společnost působí na trhu od roku 2016 a od té doby vyrostla z úzkého kolektivu nadšených specialistů ve významného poskytovatele všeobecných inženýrských služeb.
Zabýváme se rovněž vlastními projekty v oblasti Unmanned Aerial Vehicles, tedy UAV a pustili jsme se do velké věci, vyvíjíme obojživelné záchranářské vozidlo.

Jsme moderní konstrukční kancelář, kterou tvoří ucelený a stále se rozšiřující tým schopných a zkušených techniků s erudicí v designu, ergonomii, konstrukci, výpočtech, analýzách a zkouškách.

Předčíme vaše očekávání

U nás v NST je kvalita na prvním místě, protože věříme, že kvalitně odvedená práce je zárukou spokojenosti zákazníků. A o to nám jde především, chceme být pro naše zákazníky dlouhodobý partner, partner, na kterého se můžete za každých okolností spolehnout. Partner, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

2016

Rok založení

35

Zaměstnanců

50+

Realizovaných projektů

Klademe důraz na profesionální, inovativní a procesní přístup k realizaci projektů.

Václav Zajíc, MBA, Projektový manažer

Spolupráce

Vedou nás vpřed

Jakub Makový

VÝKONÝ ŘEDITEL

Jakub je absolventem VŠB v Ostravě, kde vystudoval fakultu strojírenství. Přes svou bohatou kariéru se vypracoval až na výkonného ředitele. Cenné zkušenosti získal nejen v České republice, ale i na Slovensku a v Číně. Pracoval pro společnosti jako jsou Aero Vodochody, Česká Letecká Servisní a Edscha Velky Meder.

Do společnosti přináší bohaté zkušenosti s řízením projektů, strategických rozvojů a obchodních aktivit.

Ivo Kryl

MAJITEL

Ivo Kryl narozený v roce 1969 se celoživotně věnuje vývoji a aplikaci nových výrobních technologií a jejich uplatnění do špičkových výrobků v oblasti letecké techniky. V jeho dosavadních profesních aktivitách lze sledovat výraznou linku počinů na poli vývoje a výroby kompozitních leteckých konstrukcí, strategického rozvoje pohonných jednotek pro speciální bezpilotní létající prostředky a rovněž nezanedbatelnou společenskou činnost v oblasti sportovního a akrobatického letectví.

‍Ivo je spoluzakladatelem New Space Technologies a spolutvůrcem celkové vývojové a obchodní strategie firmy. Dlouhodobě se podílí na rozvoji a realizaci vize společnosti a je aktivním leaderem při hledání a implementaci nových směrů a technologických výzev, které přináší dnešní doba.

Martin Drštička

MAJITEL

Martin Drštička, narozený v roce 1971, je absolventem Leteckého ústavu v Brně, oboru Konstrukce a stavba letadel.

Svou profesní kariéru zahájil v konstrukční kanceláři EVEKTOR, jako letecký konstruktér. V průběhu času se propracoval na pozici šéfkonstruktéra malých sportovních letadel, projektového managera národních i evropských projektů, ověřujícího inženýra projektů GA a vedoucího letecké divize konstrukční kanceláře. Na pozici lídra projektových týmů a šéfkonstruktéra se podílel na realizaci vývojových a certifikačních projektů malých letadel, jako jsou EV-97 Eurostar – SportStar, EV-97 VLA, nebo letounu EPOS poháněného elektrickou pohonnou jednotkou. V průběhu kariéry působil rovněž jako pedagogický pracovník na FME v Brně.

Je jedním ze zakladatelů společnosti New Space Technologies kde od počátku působí v roli jednatele společnosti a vedoucího divize bezpilotních prostředků. Od roku 2016 působí jako project leader všech realizovaných projektů UAV, např. CANTAS Ap, nebo NST-20 TARA. Na těchto projektech působí rovněž jako šéfkonstruktér.

Martin Drštička přispěl k posílení odborného potenciálu firmy NST svými dlouholetými zkušenostmi z všeobecného leteckého průmyslu a z oblasti vývoje a provozu létajících bezpilotních prostředků.

Spolupráce

Jsme připraveni pomoci Vám s Vaším unikátním projektem!

poptat spolupráci