Konstrukce

Naše konstrukční kancelář je připravena realizovat kompletní projekt nebo se podílet na vybraných vývojových fázích dle potřeb a zvyklostí zákazníka. Naším velkým benefitem je sdílení know-how mezi jednotlivými týmy a jeho využití v různých odvětvích.

Konstrukční kancelář

Konstrukce

Konstrukční kancelář New Space Technologies pokračuje v dlouholeté tradici českého průmyslu a garantuje vysokou kvalitu produktů navržených zkušenými inženýry, kteří pracovali na mnoha projektech pro tuzemské i zahraniční zákazníky.

NST poskytuje inženýrské služby zejména v oblastech:

Všeobecné letectví (GA)
Bezpilotní prostředky (UAS)
Speciální a bojová vozidla
Všeobecné strojírenství
Zkušebna GA/UAS

Naším cílem je efektivně poskytovat komplexní vývojové služby, od návrhu koncepce, stylingu a ergonomie. Konstrukční návrh zpracováváme ve 3D prostředí, výstupem jsou pak 3D modely a kompletní výrobní dokumentace. Zajišťujeme pevnostní analýzy i aerodynamické simulace a výpočty. Vlastní oddělení technologie a přípravkové konstrukce se podílí na přípravě výroby, které předchází testování v naší vlastní zkušebně. Zákazníkům poskytujeme rovněž správu dat v PLM systému.

Konstrukční kancelář

Proces

Jsme připraveni realizovat kompletní projekt nebo se podílet na vybraných vývojových fázích. Počínaje návrhem koncepce podle požadovaných cílových parametrů, stylingem a posouzení ergonomií. Konstrukční návrh zpracováváme ve 3D prostředí, výstupem jsou 3D modely a kompletní výrobní dokumentace. Zajišťujeme pevnostní analýzy i aerodynamické simulace a výpočty. Vlastní oddělení technologie a přípravkové konstrukce se podílí na přípravě výroby, které předchází testování v naší vlastní zkušebně. Zákazníkům poskytujeme rovněž správu dat v PLM systému.

Process

1
Návrh
2
Koncept
3
KonSTRUKCE
4
VÝROBNÍ DOKUMENTACE
5
TESTOVÁNÍ
6
VÝROBA

Naši zákazníci

Reference

Kvalita a spokojenost zákazníků je v naší společnosti NST na prvním místě. Garantujeme ji kvalifikací a iniciativním přístupem všech našich pracovníků. Uvědomujeme si, že kvalita všech procesů v naší společnosti rozhoduje o naší budoucnosti.

Plná Kontrola

Nejnovejší software

Používáme řadu nejnovějších CAD a FEME software, abychom se efektivně zapojili do vývojových procesů našich zákazníků. Správu dat provádíme v pokročilých PLM systémech jako je Autodesk Vault.

DS Catia V5 a V6
DS Enovia
NX Siemens
PTC Creo s Windchill
Inventor
AutoCAD

Spolupráce

Budujeme trvalé vztahy

Naši Partneři

Reference

Co o nás říkají naši klienti?

Reference

Spolupráce

Jsme připraveni pomoci Vám s Vaším unikátním projektem!

poptat spolupráci
Používáme soubory cookies a podobné technologie, abychom umožnili služby a funkčnost našeho webu a pochopili vaši komunikaci s našimi službami. Kliknutím na Přijmout souhlasíte s použitím takovýchto technologií za účelem marketingu a analytiky.