Konstrukční kancelář

Mladá společnost se zkušeným týmem odborníků

Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející konstrukční kancelář, kterou tvoří ucelený a stále se rozšiřující tým schopných a zkušených techniků s erudicí v designu, ergonomii, konstrukci, výpočtech, analýzách a zkouškách. Společnost působí na trhu od roku 2016 a od té doby vyrostla z úzkého kolektivu nadšených specialistů ve významného poskytovatele všeobecných inženýrských služeb.
Zabýváme se rovněž vlastními projekty v oblasti Unmanned Aerial Vehicles, tedy UAV a pustili jsme se do velké věci, vyvíjíme obojživelné záchranářské vozidlo.

Jsme moderní konstrukční kancelář, kterou tvoří ucelený a stále se rozšiřující tým schopných a zkušených techniků s erudicí v designu, ergonomii, konstrukci, výpočtech, analýzách a zkouškách.

Předčíme vaše očekávání

U nás v NST je kvalita na prvním místě, protože věříme, že kvalitně odvedená práce je zárukou spokojenosti zákazníků. A o to nám jde především, chceme být pro naše zákazníky dlouhodobý partner, partner, na kterého se můžete za každých okolností spolehnout. Partner, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů.

2016

Rok založení

35

Zaměstnanců

50+

Realizovaných projektů

Klademe důraz na profesionální, inovativní a procesní přístup k realizaci projektů.

Václav Zajíc, MBA, Projektový manažer

Naše priority

Vaše výhody

Vaše Výhody

Komplexita

Jsme moderní konstrukční kancelář, kterou tvoří ucelený tým schopných a zkušených techniků s erudicí v designu, ergonomii, konstrukci, výpočtech, analýzách a zkušebnictví.

Inovativnost

Úspěšný vývojový proces vyžaduje inovativní přístup ve všech fázích, od počátečního návrhu po výrobu prototypu. Proto se neustále vzděláváme, sdílíme know-how mezi našimi týmy a maximálně využíváme nejmodernější CAD systémy.

Spolehlivost

Jsme silný a spolehlivý partner, který stojí vždy na Vaší straně. Zakládáme si na dlouhodobých vztazích a včasných dodávkách našich služeb.

Flexibilita

Jsme připraveni pracovat přímo u vás, abychom poznali váš systém práce a váš kolektiv, se kterým bude náš tým spolupracovat nebo převzít komplexní vývoj výrobku, který zpracujeme v našich kancelářích. Podle toho nastavíme komunikační kanály a systém práce, kontroly a ostatních důležitých vazeb.

Zkušenosti

Náš kolektiv tvoří zkušení konstruktéři, ale i mladí či začínající inženýři. Zkušenosti nabyté léty praxe se u nás neztrácí, ale předávají mezi generacemi, což oceňuje řada našich zákazníků na realizovaných projektech.

Kontaktujte nás
Kontakt

Spolupráce

Jsme připraveni pomoci Vám s Vaším unikátním projektem!

poptat spolupráci
Používáme soubory cookies a podobné technologie, abychom umožnili služby a funkčnost našeho webu a pochopili vaši komunikaci s našimi službami. Kliknutím na Přijmout souhlasíte s použitím takovýchto technologií za účelem marketingu a analytiky.